Köp & sälj

(S) Dvärgteddy (Hona och Hane)

2016-01-30 12:54 #0 av: HilmaaW

Jag säljer mina två dvärgteddyssar p.g.a att jag inte längre har den tid de kräver.

Bluie

Född: 13/7 2011

Färg: Blå wienertecknad

Ögonfärg: Blågrå

Övrigt: Bluie är en underbar kanin. Han är väldigt glad och nyfiken. Han är lätthanterlig. Hans teckning är väldigt fin.

Skilla

Född: 28/7 2011

Färg: Blå zobel

Ögonfärg: Blågrå

Övrigt: Skilla är till skillnad från Bluie lite mer blyg. Det kan ta lite tid att lära känna henne, men när man väl har gjort det så är hon en undebar kanin. Hon kan behöva lite extra hantering. Hon är en otroligt vacker kanin.

Jag söker en köpare som är seriös och villig att lägga ner tid på dem och som helst har lite erfarenhet med kaniner. Deras päls är lite krävande men för att underlääta så kan man ha dem nedklippta under sommaren och under vintern om de beffinner dig i ett uppvärmt utrymme. Utrustning till kaninerna ingår om det önskas, så som sommarburar, vattenskålar, borstar, höhäckar och bolådor. De säljs tillsammans. Mejla mig vid intresse hilma.wallin@skola.vaxjo.se. Jag bor i växjötrakten, småland.

Anmäl
2016-04-07 06:29 #1 av: Lurvas

Sålda?

Råttliv på Runnavägen

 

Han gjorde inget särskilt, men han gjorde det mycket bra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.