Köp & sälj

(S) Teddy, teddydvärgvädur & dvärgvädur

2015-07-24 17:33 #0 av: Pauliine

Letar ett hem åt denna trio på grund av flytt. Det är en kastrerad Teddyhane på ca 1 år (med stamtavla). En teddydvärgvädur på ca 1/2 år och en dvärgvädur på ca 1 år. Det är en familj; dvs. Pappa, mamma och unge.

Pappan och minstingen har isblå ögon. De båda är lugna i sitt temperament (Teddy lugna) och är duktiga när de blir borstade och hanterade. Dvärgväduren gillar att bli klappad och att ha sällskap men behöver jobba på att trivas i famnen. Jag låter dem endast gå som en trio och har inte bråttom med att lämna över dem till första bästa;  De är en familj som trivs väldigt bra tillsammans.

Alla är vana vid hundar, katter, människor och andra djur. De har bott inne över vintern men ute hela sommaren och tycker om att vara utomhus! Jag ser att nya hemmet kan ge dem minst 2 kvardratmeter att springa på då dem är vana och behöver stora utrymmen, framför allt mamman behöver stimuleras mycket.

Vi finns i Stockholmsområdet.

Medarbetare på träning -Instagram: PaulineSvorono

Anmäl
2015-07-24 17:41 #1 av: Pauliine
Till vänster.


Medarbetare på träning -Instagram: PaulineSvorono

Anmäl
2015-12-21 22:35 #2 av: Aloe.Vera

så fina..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.