Övrigt

Vinnaren i jultävlingen!

2013-01-10 19:33 #0 av: [Nalle-]

Maria Susanna vann vår jultävling med sin fina bild på teddyväduren Holly. Det var en hård konkurrens mellan flera juliga teddybilder. Läs om hennes bidrag här!

Hur känns det att vinna?
Det känns självklart jätte-jätteroligt att vinna!

Vad fick dig att fastna för teddysar?
Jag har varit sugen på en teddy i säkert 2 år , surfat runt på alla fina hemsidor om dessa fantastiska tussar jättemycket. Men det har ju inte funnits så stort utbud och många uppfödare bor långt bort så då har det varit lite transportbekymmer. Men så hittade vi Holly (Starlights Begonia) som vi (jag och äldsta dottern) blev helt kära i! Så hade vi turen att få köpa henne.

Berätta lite om Holly!
Holly är verkligen helt underbar! Hon är lugn och superkelig i knät, inga problem alls att kamma henne. Hon har jättetjock och fin päls som inte tovar speciellt mycket. När hon är lös i huset springer hon efter min dotter precis som en hund eller hoppar upp i sängen och vill bli klappad. Jag är verkligen jätteglad för att vi fick tag i en alldeles egen tuss och ser så mycket fram emot att para henne med vår hane Pysselgårdens Ludde.

Var det inte svårt att få henne tomteluvan?
Nej, det var inte speciellt svårt att få på luvan. Dels på grund av att jag fick hjälp av dottern och dels för att lilla Holly är så följsam och snäll.

Tänkte du på något speciellt när du fotade bilden?
Det var mest ett infall att sätta på henne tomteluvan och då tyckte vi att hon var så himla söt så vi bestämde oss för den bilden. Sen försökte vi sätta henne i mitten av filten så bakgrunden skulle bli enfärgad.

Vi på teddykaniner önskar Maria Susanna ett stort grattis till vinsten! Skrattande

Med vänlig hälsning
Nadja Wänting, sajtvärd på  hundar ifokus och teddykaniner.ifokusBlomma
Hundblogg:  nouw.com/pudelfnatt

Anmäl
2013-01-11 17:31 #1 av: LisaKanin

Underbar bild och ninen låter lika underbar, grattis till vinsten.

Anmäl
2013-01-11 17:46 #2 av: Maria Susanna

Tack:-)
Jag har ju haft dvärgvädurar ända sen jag var liten och nu har jag fött upp dvärgvädurar i flera år så jag tycker ju de är jättemysiga men det går ju inte att jämföra m en teddy. De är ju helt fantastiska! Som små gosedjur.
Det är klart man måste ju verkligen vara medveten om pälsvården som tar ganska lång stund men jag kan inte tänka mig en annan ras längre;-) Jag är helt såld.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.