Allmänt

Prestentation av medarbetarna

2010-11-07 19:26 #0 av: [Nalle-]

Hej alla medlemmar! För inte så länge sedan valdes (ytterligare) en ny medarbetare in till teddykaniner ifokus. Och nu tycker vi det är dags att presentera hon samt den tidigare medarbetaren och även numera sajtvärden. Vi hoppas att ni finner artikeln intressant!

 

Clariiz
Hej! Jag heter Clara Svärd och är 18 år gammal. Jag är bosatt strax utanför Eskilstuna i Södermanland. På fritiden umgås jag mycket med mina vänner, spelar med mitt band, rider och shoppas. Självklart spenderar jag oerhört mycket tid med mina kaniner också. Just nu har jag 12 kaniner. 4 dvärgvädurar, 4 lejonhuvade, 1 belgisk jätte, 1 belgiskjätte/lejonhuvad och 2 dvärgvädur/lejonhuvad.

Vi har alltid haft massor av djur sedan jag var liten, allt från hundar, katter, hästar och marsvin till minigrisar, getter, höns och gerbiler. Vi har även haft flera olika ödlor, skorpioner, vandrande pinnar, flera olika fåglar. Vi har verkligen haft det mesta.
Men min passion har alltid vart smådjuren. Kanin har vi haft i familjen sedan jag var riktigt liten, men min första egna fick jag när jag var runt 7 år.
Dock tog inte mitt intresse för kaniner ordentlig fart 2006, och året efter började jag min uppfödning av lejonhuvade kaniner.
2011 la jag uppfödningen på hyllan och började istället fokusera på mitt omplaceringshem Skorpans. Det betyder dock inte att jag slutat avla helt.

Jag tror det kommer bli riktigt roligt att få vara medarbetare på den här sajten. Så jag ser verkligen fram emot det!

 

Annica
Äldst i gänget är då jag, mitt namn är Annica Jönsson och har hunnit med att fylla 22år. Bor i en lite by kallat Nälden som ligger ca tre mil utanför Östersund i jämtlands län. Har alltid varit en djur älskare och kaniner har funnits med i min uppväxt och varit en stor del av mitt liv och min vardag. Fick min första kanin julen -99 och sen dess har det rullat på tog min första kull 2004 och köpte min första renrasiga kanin 2005 en vit blåögd dvärgvädurs hona blev det då. Har testat på olika raser av dvärg storlek men det som värkligen blev min ras var Dvärgharen som jag tävlade utställning med och fött upp i några år. Mitt mål var vilt färger och blå vilket jag hade men hade också en och annan rödögd och någon white zobel brun. Det jag mest är nöjd med är att jag fått fram en viltbrun och en viltblå som båda är rätt ovanligt att se på dvärghare.

Under det senaste åren har även teddyn kommit med i bilden och tog min första och ända kull förra året men sen dess dragit ner annars hade jag bara wienerfria djur. Men det blev för mycket jobb och det är inte förs i år som jag är riktigt kaninlös. Nu har jag inga husdjur längre för att jag är sällan hemma. Istället har mitt häst intresse tagit överhand och hösten 2011 gick jag 20 veckors hästskötarkurs med inriktning islandshäst. Sen dess jobbat 5 månader i stockholm på ridskola/turridning och nu jobbar jag i ett tävlings/avels stall också det med islandshästar men utanför borlänge.

Mitt intresse för kaniner ligger kavar men det kommer ta tid innan jag har både råd och tid att ta upp det. innan dess blir det mycket hästar och en hund planeras att köpas inom dom närmaste åren. Men min kunskap och erfarenhet vill jag gärna dela med mig ut av därför är jag kvar här. Och är tacksam att jag fått blivit medarbetare här.

Med vänlig hälsning
Nadja Wänting, sajtvärd på  hundar ifokus och teddykaniner.ifokusBlomma
Hundblogg:  nouw.com/pudelfnatt

Anmäl
2011-02-13 17:24 #31 av: Tarja

Trevlig läsning! Glad

Anmäl
2011-02-13 22:01 #32 av: [Nalle-]

Roligt att du gillar det! Skrattande

Med vänlig hälsning
Nadja Wänting, sajtvärd på  hundar ifokus och teddykaniner.ifokusBlomma
Hundblogg:  nouw.com/pudelfnatt

Anmäl
2011-02-14 21:55 #33 av: teddybaby

Kul att läsa! :))

Anmäl
2011-02-15 16:43 #34 av: [Nalle-]

Bra! Glad

Med vänlig hälsning
Nadja Wänting, sajtvärd på  hundar ifokus och teddykaniner.ifokusBlomma
Hundblogg:  nouw.com/pudelfnatt

Anmäl
2011-03-02 15:36 #35 av: annaforsgren

kul att läsa om er:)

Anmäl
2011-08-27 09:12 #36 av: Sweet Teddy

Jättekul att läsa om er! :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.