Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Allmänt

Regler

2009-02-07 23:23 #0 av: mingopingo

För att alla ska trivas här har vi såklart regler. Här har vi en lista på dem regler vi anser behövs.

Skrivregler:

Inga annonser där hot om avlivning står kommer att tillåtas på något sätt. Har man gjort valet att skaffa en kanin eller parat sin kanin så får man ta konsekvenserna. Om någon ändå lägger upp en sån annons så kommer den att raderas och en varning delas ut.

Vi vill inte ha inlägg där man misstänker att ens kanin är sjuk men inte har kontaktat en veterinär. Dom flesta här har inte veterinärutbildning och kan därför inte ställa en diagnos. Misstänker man att ens kanin är sjuk så ringer man en veterinär och frågar. Det kostar nästan ingenting att ringa ett samtal.

Inga personangrepp, påhopp eller annan smutskastning kommer accepteras! Varningar kommer att utdelas till berörda.

Använd ett vårdat språk när ni skriver och tänk på att inte använda fler utropstecken eller frågetecken än nödvändigt.

Skriv tydliga rubriker. HJÄLP!!!! eller AKUT!!!! ÄR HAN SJUK?????? är inte lämpligt som rubrik. En tydlig rubrik lockar fler läsare.

 

Vi kommer att hålla hårt på våra regler. Om en person har fått 2 varningar och sen får en tredje leder det automatiskt till besöksförbud. Det vill säga att den personen kommer inte kunna komma in på Teddykaniner.

 

Annonsregler:

Det finns en mall säljare eller köpare bör följa för att göra det enkelt. Mallen hittar ni i inlägget: Innan du annonserar.

Ha en bra dag önskar Madeleine - sajtvärd för Teddykaniner

Anmäl
2009-02-08 00:18 #1 av: Tarja

Superbra! Tycker inget saknas, allt är perfekt :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.